Bylinkové máslo Bylinkové máslo bez E 621 je voňavá a lahodná kořenící směs bez obsahu zvýrazňovače chuti v podobě glutamátu, která se postará o chuťově vynikající bylinkové máslo. Koření se hodí především do domácího bylinkového másla, kterému propůjčí charakteristickou bylinkovou chuť a příjemnou vůni. Využití ale najde i při přípravě těstovinových a bramborových jídel. Ochutí salátové zálivky, studené dresinky, stejně jako pokrmy z kuřecího, krůtího a králičího masa. Kořenící směs obsahuje sůl... Celý popis
Koupit za 63 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bylík Bylinkové máslo směs koření 100g
Doprava:
99 Kč
Skladem
63 Kč
Koupit za 63 Kč
Popis
Bylinkové máslo
Bylinkové máslo bez E 621 je voňavá a lahodná kořenící směs bez obsahu zvýrazňovače chuti v podobě glutamátu, která se postará o chuťově vynikající bylinkové máslo.
Koření se hodí především do domácího bylinkového másla, kterému propůjčí charakteristickou bylinkovou chuť a příjemnou vůni. Využití ale najde i při přípravě těstovinových a bramborových jídel. Ochutí salátové zálivky, studené dresinky, stejně jako pokrmy z kuřecího, krůtího a králičího masa.
Kořenící směs obsahuje sůl (max. 33 %), česnek, cibuli, kukuřičnou mouku, třtinový cukr, rozmarýn, mrkev, pastinák, petržel, medvědí česnek, kurkumu, pažitku a vitamin B2.
Recept na domácí bylinkové máslo
%%obrazek%%Bylinkové máslo se dá připravit na mnoho různých způsobů. Pokud ale toužíte po tom, aby mělo vždy dokonalou chuť, můžete je připravit s pomocí pečlivě namíchané kořenící směsi. Jeho příprava bude velice snadná a výsledek vždy perfektní.
Ingredience
250 g kvalitního změklého másla1 vrchovatá polévková lžíce kořenící směsi BYLINKOVÉ MÁSLO1 kávová lžička pikantní hořčicenastrouhaná kůra z ½ chemicky neošetřeného citronusůl dle potřeby
Postup přípravy
1. Změklé máslo utřeme se všemi ostatními ingrediencemi do pěny.
2. Hotové bylinkové máslo vložíme do skleněné misky, překryjeme potravinářskou fólií a alespoň na 2 hodiny vložíme do lednice utuhnout.
3. Pokud si chceme nechat máslo k pozdějšímu použití, můžeme je po dohotovení vložit do formiček na led (ideálně ještě zabalit do potravinářského sáčku) a zamrazit. Poté stačí vyloupnout množství dle aktuální potřeby.
Bylinkové máslo bez E 621 je voňavá a lahodná kořenící směs bez obsahu zvýrazňovače chuti v podobě glutamátu, která se postará o chuťově vynikající bylinkové máslo.
Koření se hodí především do domácího bylinkového másla, kterému propůjčí charakteristickou bylinkovou chuť a příjemnou vůni. Využití ale najde i při přípravě těstovinových a bramborových jídel. Ochutí salátové zálivky, studené dresinky, stejně jako pokrmy z kuřecího, krůtího a králičího masa.
Kořenící směs obsahuje sůl (max. 33 %), česnek, cibuli, kukuřičnou mouku, třtinový cukr, rozmarýn, mrkev, pastinák, petržel, medvědí česnek, kurkumu, pažitku a vitamin B2.
Recept na domácí bylinkové máslo
%%obrazek%%Bylinkové máslo se dá připravit na mnoho různých způsobů. Pokud ale toužíte po tom, aby mělo vždy dokonalou chuť, můžete je připravit s pomocí pečlivě namíchané kořenící směsi. Jeho příprava bude velice snadná a výsledek vždy perfektní.
Ingredience
250 g kvalitního změklého másla1 vrchovatá polévková lžíce kořenící směsi BYLINKOVÉ MÁSLO1 kávová lžička pikantní hořčicenastrouhaná kůra z ½ chemicky neošetřeného citronusůl dle potřeby
Postup přípravy
1. Změklé máslo utřeme se všemi ostatními ingrediencemi do pěny.
2. Hotové bylinkové máslo vložíme do skleněné misky, překryjeme potravinářskou fólií a alespoň na 2 hodiny vložíme do lednice utuhnout.
3. Pokud si chceme nechat máslo k pozdějšímu použití, můžeme je po dohotovení vložit do formiček na led (ideálně ještě zabalit do potravinářského sáčku) a zamrazit. Poté stačí vyloupnout množství dle aktuální potřeby.
Parametry
Výrobce | Bylík |
Druh koření | bylinkové máslo |