Koření Červenka Pepř zelený celý 50g Pepř zelený je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších druhů tropického koření. Je známo skoro 1600 druhů pepře, ale jako koření se používá asi 6 druhů, které rostou zejména v jižní Asii. V historii vaření jsou o pepři zmínky již v nejstarších písemných památkách staroindických. Staří Římané si pepř jako koření neobyčejně oblíbili a na hostinách boháčů nesmělo toto drahé koření nikdy chybět. I v nynější době si pepř udržuje prim na světovém trhu. Používá... Celý popis
Koupit za 66 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Koření Červenka Pepř zelený celý 50g
Doprava:
69 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Popis
Koření Červenka Pepř zelený celý 50g
Pepř zelený je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších druhů tropického koření. Je známo skoro 1600 druhů pepře, ale jako koření se používá asi 6 druhů, které rostou zejména v jižní Asii.
V historii vaření jsou o pepři zmínky již v nejstarších písemných památkách staroindických. Staří Římané si pepř jako koření neobyčejně oblíbili a na hostinách boháčů nesmělo toto drahé koření nikdy chybět. I v nynější době si pepř udržuje prim na světovém trhu. Používá se pepř celý i mletý, pepř černý, bílý a zelený. Všechny pocházejí z jedné rostliny. Původně pochází z Malabarského pobřeží východní Indie. Nejvíce se pěstuje v asijských tropech na poloostrově Moluckém, v Indii, ve Vietnamu, na Sumatře a Jávě, v Thajsku a na Filipínách.
Zelený pepř se sklízí, když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není fermentovaný, ale buď rychle usušený nebo naložený v octě či slaném nálevu. Tento pepř je velmi oblíben u labužníků.
Návod na použití: Zelený pepř se uplatní zejména ve studené kuchyni, k dochucení salátů, sýrů či pomazánek.
Složení: 100% pepř zelený celý.
- Alergeny: bez alergenů
- Složení: Pepř zelený celý 100%
- Návod na použití: Tento pepř se uplatní zejména ve studené kuchyni, k dochucení salátů, sýrů či pomazánek.
- Skladování: do 20 °C (pokojová teplota)
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)-Bílkoviny (g)-Tuky (g)-Z toho nasycené mastné k. (g)-Sacharidy (g)-Z toho cukry (g)-Vláknina (g)-Sůl (g)-
Pepř zelený je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších druhů tropického koření. Je známo skoro 1600 druhů pepře, ale jako koření se používá asi 6 druhů, které rostou zejména v jižní Asii.
V historii vaření jsou o pepři zmínky již v nejstarších písemných památkách staroindických. Staří Římané si pepř jako koření neobyčejně oblíbili a na hostinách boháčů nesmělo toto drahé koření nikdy chybět. I v nynější době si pepř udržuje prim na světovém trhu. Používá se pepř celý i mletý, pepř černý, bílý a zelený. Všechny pocházejí z jedné rostliny. Původně pochází z Malabarského pobřeží východní Indie. Nejvíce se pěstuje v asijských tropech na poloostrově Moluckém, v Indii, ve Vietnamu, na Sumatře a Jávě, v Thajsku a na Filipínách.
Zelený pepř se sklízí, když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není fermentovaný, ale buď rychle usušený nebo naložený v octě či slaném nálevu. Tento pepř je velmi oblíben u labužníků.
Návod na použití: Zelený pepř se uplatní zejména ve studené kuchyni, k dochucení salátů, sýrů či pomazánek.
Složení: 100% pepř zelený celý.
- Alergeny: bez alergenů
- Složení: Pepř zelený celý 100%
- Návod na použití: Tento pepř se uplatní zejména ve studené kuchyni, k dochucení salátů, sýrů či pomazánek.
- Skladování: do 20 °C (pokojová teplota)
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)-Bílkoviny (g)-Tuky (g)-Z toho nasycené mastné k. (g)-Sacharidy (g)-Z toho cukry (g)-Vláknina (g)-Sůl (g)-
Parametry
Výrobce | Koření Červenka |
Druh koření | pepř |
Hmotnost | 50 g |