Libeček Použitá část rostliny: sušené listy Vzhled a barva: krájené listy, tmavě zelené barvy Použití v kuchyni: Do omáček, polévek, k masu, do salátů. Historie a současnost: Pochází ze Středomoří. Používal se jako afrodiziakum a lapač pachů. Dnes je oblíbený hlavně ve Francii a Německu. Zdravotní účinky: Obsahuje třísloviny, silice, vitamíny, cukry a organické kyseliny. Podporuje trávení, srdeční a jaterní činnost, čistí krev, pomáhá při revmatismu a posiluje organismus. Náš tip: Pro lepší chuť... Celý popis

Koupit za 4 854 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Libeček
Použitá část rostliny: sušené listy
Vzhled a barva: krájené listy, tmavě zelené barvy
Použití v kuchyni: Do omáček, polévek, k masu, do salátů.
Historie a současnost: Pochází ze Středomoří. Používal se jako afrodiziakum a lapač pachů. Dnes je oblíbený hlavně ve Francii a Německu.
Zdravotní účinky: Obsahuje třísloviny, silice, vitamíny, cukry a organické kyseliny. Podporuje trávení, srdeční a jaterní činnost, čistí krev, pomáhá při revmatismu a posiluje organismus.
Náš tip: Pro lepší chuť můžeme libeček přidat i do vařených brambor!
Recept:
Zapečená čočka s libečkem
Ovesné vločky, 6 stružků česneku, 200g strouhaného sýra, 10 vajec, kmín, balíček čočky, libeček, 4 cibule

Čočku uvaříme s libečkem do změknutí. Nakrájíme cibuli a zpěníme na olivovém oleji, přidáme pokrájený česnek, sýry nastrouháme. Do čočky vmícháme cibulku s česnekem, 4 vejce, ovesné vločky, sýr, kmín, sůl a pepř. Zapékáme na 200 °C asi půl hodiny.

Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Profikoření
Druh koření libeček
Hmotnost 20000 g