Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů. HMOTNOST: 50 g ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů. NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Cejlonská skořice mletá. Skladujte v suchu. CZ-BIO-001 Zemědělská produkce mimo EU

Koupit za 50 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.

HMOTNOST: 50 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Cejlonská skořice mletá. Skladujte v suchu.

CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Zobrazit více

Parametry

Výrobce BioNebio
Druh koření skořice
Hmotnost 50 g
Bio ano
V kořence ne
V mlýnku ne
Forma mleté
Dárkové balení ne
Zobrazit více parametrů