Pikantní pepřová směs na steaky.Složení: sůl. max. 14 %, pepř, cibule, česnek, paprika, bazalka, petržel, kurkuma, E621, nové koření, cukr, maltodextrin Steak je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného. Steaky se obvykle upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Protože se připravují rychle s použitím suchého tepla a podávají se v celku, jsou použity vždy nejlepší části zvířete. Restaurace, které se specializují na přípravu tohoto pokrmu jsou... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Koření od Lubana Americký steak 50g
Doprava:
89 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Popis
Pikantní pepřová směs na steaky.Složení: sůl. max. 14 %, pepř, cibule, česnek, paprika, bazalka, petržel, kurkuma, E621, nové koření, cukr, maltodextrin
Steak je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného. Steaky se obvykle upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Protože se připravují rychle s použitím suchého tepla a podávají se v celku, jsou použity vždy nejlepší části zvířete.
Restaurace, které se specializují na přípravu tohoto pokrmu jsou známé jako steakhouses. K takové typické steakové večeři se pak obvykle podávají jako příloha nejčastěji brambory, ale někdy také rýže, těstoviny či fazole a také se někdy přidává zeleninová obloha. Známá je také například ozdoba z vařeného humřího ocasu („surf and turf“). Ke konzumaci steaků jsou určeny speciální masivnější příbory s ostřejším nožem.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Steak
Potřebujete poradit?
Pište: info@babiccinobchod.czVolejte: 00420 775 664 966
Steak je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného. Steaky se obvykle upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Protože se připravují rychle s použitím suchého tepla a podávají se v celku, jsou použity vždy nejlepší části zvířete.
Restaurace, které se specializují na přípravu tohoto pokrmu jsou známé jako steakhouses. K takové typické steakové večeři se pak obvykle podávají jako příloha nejčastěji brambory, ale někdy také rýže, těstoviny či fazole a také se někdy přidává zeleninová obloha. Známá je také například ozdoba z vařeného humřího ocasu („surf and turf“). Ke konzumaci steaků jsou určeny speciální masivnější příbory s ostřejším nožem.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Steak
Potřebujete poradit?
Pište: info@babiccinobchod.czVolejte: 00420 775 664 966
Parametry
Výrobce | Koření od Lubana |
Druh koření | steakové |