Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce 900 – 1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5 – 7 minut povaříme a odstavíme. Chceme-li vyrobit tužší džem nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800 – 900 g ovoce. Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním. Nyní znovu za stálého míchání 3 – 5 minut povaříme. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou. Odebereme případnou pěnu a horký džem nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme... Celý popis
Koupit za 44 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Popis
Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce 900 – 1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5 – 7 minut povaříme a odstavíme.
Chceme-li vyrobit tužší džem nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800 – 900 g ovoce.
Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním.
Nyní znovu za stálého míchání 3 – 5 minut povaříme.
Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou.
Odebereme případnou pěnu a horký džem nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme a otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.
Složení: fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána.
Hmotnost: 250g
Výrobce: LABETA, a.s., Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim
Chceme-li vyrobit tužší džem nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800 – 900 g ovoce.
Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním.
Nyní znovu za stálého míchání 3 – 5 minut povaříme.
Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou.
Odebereme případnou pěnu a horký džem nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme a otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.
Složení: fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána.
Hmotnost: 250g
Výrobce: LABETA, a.s., Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim
Parametry
Výrobce | Labeta |
Druh sladidla | fruktóza |