SPECIO Jalovec celý 30 g

0 %
(0 hodnocení)

JALOVEC CELÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům "na divoko". Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců. Jalovec se také hodí ke skopovému a k masu, kterému chceme dodat nádech zvěřiny. Typické pro tradiční recept kuře alá bažant nebo kachna na divoko. Hodí se i do tmavých omáček, zvěřinových gulášů a marinád. Jalovec se nejčastěji kombinuje s tymiánem,... Celý popis

Koupit za 31 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

JALOVEC CELÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům "na divoko". Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců. Jalovec se také hodí ke skopovému a k masu, kterému chceme dodat nádech zvěřiny. Typické pro tradiční recept kuře alá bažant nebo kachna na divoko. Hodí se i do tmavých omáček, zvěřinových gulášů a marinád. Jalovec se nejčastěji kombinuje s tymiánem, česnekem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a v neposlední řade i s červeným vínem. Aromatické plody jalovce se nevyužívají jen k přípravě pokrmů, ale také k výrobě alkoholických nápojů. Najdeme ho například v ginu, kde se vyskytuje jako hlavní chuťová složka. Dále se používá i při výrobě borovičky. Koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. Nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit? Nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu. Země původu: Německo Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmostnost: 30 g Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Specio
Druh koření jalovec
Bezlepkové ano