Nutriční hodnoty/100g Energetická hodnota (Kcal) 349 Energetická hodnota (Kj) 1459 Tuky (g) 14 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0 Sacharidy (g) 15 z toho cukry (g) 0 Vláknina (g) 0 Bílkoviny (g) 19 Sůl (g) 0 Hustota g/cm3 0.00 Popis Také nemáte rádi, když kousnete do kmínu? Allnature pro vás připravilo kromě kmínu celého i kmín mletý, který tento problém jednoduše vyřeší. Kmín jsou vlastně plody dvouleté rostliny Kmínu kořenného s obsahem silic karvon a limolein. Právě díky obsahu silic... Celý popis
Koupit za 31 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Allnature Kmín mletý BIO - 30g
Doprava:
55 Kč
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč
Allnature Kmín mletý BIO 30 g - bez příchutě
Doprava:
49 Kč
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč
Popis
Nutriční hodnoty/100g Energetická hodnota (Kcal) 349 Energetická hodnota (Kj) 1459 Tuky (g) 14 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0 Sacharidy (g) 15 z toho cukry (g) 0 Vláknina (g) 0 Bílkoviny (g) 19 Sůl (g) 0 Hustota g/cm3 0.00
Popis
Také nemáte rádi, když kousnete do kmínu? Allnature pro vás připravilo kromě kmínu celého i kmín mletý, který tento problém jednoduše vyřeší. Kmín jsou vlastně plody dvouleté rostliny Kmínu kořenného s obsahem silic karvon a limolein. Právě díky obsahu silic je kmín využíván krom kuchyně i na výrobu likérů, zubních past nebo žvýkaček. Pozor, nepleťte si kmín kořenný s kmínem římským, který je světlejší a má mnohem výraznější aroma.
Jak využít mletý kmín v kuchyni?
Kmín je jedno z nejstarších koření na světě a v české kuchyni má své neodmyslitelné místo. Jeho chuť je kořenitá s hořkým podtónem a pronikavou vůní. Kmín je hojně využíván na pečené vepřové nebo drůbeží maso a na ryby. Používáme ho při vaření brambor či do polévek, jako je třeba bramborová polévka, kde můžete využít i například dobromysl. Jednoznačné patří kmín ke kyselému zelí či různým druhům salátů. Skvěle se hodí i do pomazánek s tvarohovým základem, třeba v kombinaci s kari kořením. Nesmíme zapomenout, že kmín je nedílnou součástí různých druhů chleba či pečiva.
Popis
Také nemáte rádi, když kousnete do kmínu? Allnature pro vás připravilo kromě kmínu celého i kmín mletý, který tento problém jednoduše vyřeší. Kmín jsou vlastně plody dvouleté rostliny Kmínu kořenného s obsahem silic karvon a limolein. Právě díky obsahu silic je kmín využíván krom kuchyně i na výrobu likérů, zubních past nebo žvýkaček. Pozor, nepleťte si kmín kořenný s kmínem římským, který je světlejší a má mnohem výraznější aroma.
Jak využít mletý kmín v kuchyni?
Kmín je jedno z nejstarších koření na světě a v české kuchyni má své neodmyslitelné místo. Jeho chuť je kořenitá s hořkým podtónem a pronikavou vůní. Kmín je hojně využíván na pečené vepřové nebo drůbeží maso a na ryby. Používáme ho při vaření brambor či do polévek, jako je třeba bramborová polévka, kde můžete využít i například dobromysl. Jednoznačné patří kmín ke kyselému zelí či různým druhům salátů. Skvěle se hodí i do pomazánek s tvarohovým základem, třeba v kombinaci s kari kořením. Nesmíme zapomenout, že kmín je nedílnou součástí různých druhů chleba či pečiva.
Parametry
Výrobce | Allnature |
Druh koření | kmín |
Hmotnost | 30 g |
Bio | ano |
Značka | Allnature |
Forma | mleté |