Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček podporuje metabolismus, chrání žaludek a povzbuzuje chuť k jídlu. Využívá se ve stomatologii, má protizánětlivé účinky.

Koupit za 45 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba.
Hřebíček podporuje metabolismus, chrání žaludek a povzbuzuje chuť k jídlu. Využívá se ve stomatologii, má protizánětlivé účinky.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jiří Červenka
Druh koření hřebíček