Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Jeho používání je doloženo už ze starověku. Používá se ke kořenění chleba, brambor, pečení, omáček, salátů, v konzervárenství, v likérnictví, vefarmacii a mnoha dalších odvětvích potravinářského průmyslu. Přidává se při vaření brambor, do kyselého zelí, k masům a do salátů. Je prokázáno, že tato bylina účinně snižuje riziko rakovin žaludku, tlustého střeva a děložního čípku. Kmín se široce používá v tradiční ajurvédské medicíně

Koupit za 20 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Jeho používání je doloženo už ze starověku. Používá se ke kořenění chleba, brambor, pečení, omáček, salátů, v konzervárenství, v likérnictví, vefarmacii a mnoha dalších odvětvích potravinářského průmyslu.
Přidává se při vaření brambor, do kyselého zelí, k masům a do salátů.
Je prokázáno, že tato bylina účinně snižuje riziko rakovin žaludku, tlustého střeva a děložního čípku. Kmín se široce používá v tradiční ajurvédské medicíně
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jiří Červenka
Druh koření kmín
Hmotnost 50 g
Země původu Česká republika